Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 19:31

Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος ξανά! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος ξανά! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

-

Έγκυος στο τρίτο της παιδί είναι η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και στη λεζάντα έγραψε:

«Και εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι από τις πάνες να σου και ένα “δωράκι” Καλό μας ταξίδι μικρό μου νεραϊδένιο πλάσμα. Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις. #blessed».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Πέννυ Μπαλτατζή έχει αποκτήσει ακόμα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη. Στο παρελθόν, η Πέννυ Μπαλτατζή είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Μαμά-δες τις 4 αποβολές που είχε πριν αποκτήσει τον γιο της.

«Είχα 4 ατυχίες. Ατυχίες το λέω. Το πρώτο ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήμουν 6 μηνών. Λόγω ανεπάρκειας πλακούντα έπρεπε να σταματήσω την κύηση. Το δεύτερο ήταν εξωμήτριο. Δύο μήνες είχα αίμα. Ήξερα ότι ήμουν έγκυος και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το κύημα. Να δουλεύω κάθε μέρα, να μην ξέρω τι συμβαίνει στο σώμα μου, να έχω τρομάξει, να κάνω χοριακές, να ανεβαίνουν κάθε μέρα λίγο. Μετά έκανα μια σαλπιγγογραφία και μου είπαν ότι με αυτές τις σάλπιγγες δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Κι είχα μείνει δύο φορές με μία μόνο προσπάθεια. Να τα λέμε αυτά, οι γιατροί κάνουν λάθη».

Δείτε την σχετική της ανάρτηση:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)