Κοινωνία

09 Σεπτεμβρίου 2024 17:15

Τρίπολη: Μάλωσαν με την κόρη του, πήγε να την προστατέψει και τον έδειραν

Πώς συνέβη το περιστατικό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης. Πώς οι δύο νεαροί έστησαν την "ενέδρα" στον πατέρα της κοπέλας. Ποια η κατάσταση της υγείας του.

Τρίπολη: Μάλωσαν με την κόρη του, πήγε να την προστατέψει και τον έδειραν
-

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 45χρονος πατέρας στην Τρίπολη, από δύο ανήλικους οι οποίοι φέρονται να του είχαν στήσει καρτέρι. Ο άνδρας μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί δράστες της επίθεσης φέρονται να είναι δύο νεαροί ηλικίας 16 και 17 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας στην Τρίπολη.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, οι δύο νεαροί αρχικά διαπληκτίστηκαν με την 18χρονη κόρη του θύματος για ασήμαντη αφορμή, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διασκέδαζαν. Φαίνεται πως το κορίτσι φοβούμενη για το τι θα μπορούσε να ακολουθήσει τηλεφώνησε στον πατέρα της να την παραλάβει, όπως και έγινε.

Ο 45χρονος πήγε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για να παραλάβει το παιδί του και τότε οι δύο ανήλικοι του επιτέθηκαν, και τον χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο βάναυσα, που το ΕΚΑΒ διακόμισε εσπευσμένα τον άνδρα στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Το ναυάγιο της Φαλκονέρας: Άγνωστες εικόνες και η ιστορία του ατμόπλοιου “Αδρίας” που βυθίστηκε το 1951

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ο απολογισμός για την Ελλάδα

Αναπνευστικό: Ατμοσφαιρική ρύπανση και έλλειψη πρασίνου αυξάνουν τον κίνδυνο για νοσηλεία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)