Ποδόσφαιρο

28 Μαΐου 2016 09:30

Champions League: Ώρα τελικού για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούν απόψε το βαρύτιμο τρόπαιο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου στις 21:45.

Champions League: Ώρα τελικού για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης
-

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάποιες φορές μάλιστα, περισσότερο γρήγορα απ΄ότι κάποιος θα περίμενε …

Δύο χρόνια μετά το «Da Luz» στη Λισαβόνα, εκεί που η Ρεάλ Μαδρίτης νικώντας (4-1) στην παράταση την Ατλέτικο Μαδρίτης, έβαλε το δέκατο πετράδι στο στέμμα της, οι δύο τους, θα δώσει νέα «μάχη», αυτή την φορά στο Μιλάνο.

Ξένες στην ίδια πόλη, σήμερα το βράδυ (21:45), στο χορτάρι του «Σαν Σίρο», οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Ατλέτικο, που «χάιδεψε» το Champions League στην Λισαβόνα το 2014, θα επιχειρήσει για ένα τρόπαιο που ήδη της είχε διαφύγει στις Βρυξέλλες το 1974, απέναντι στη Μπάγερν.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, επαναλαμβάνοντας πως «υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να νικάς», γνωρίζει ότι καμία ομάδα δεν έχει αποτύχει την τρίτη φορά που το επιχείρησε. Και κυρίως, όποια απόκλεισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το ποδόσφαιρο μερικές φορές δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο Σαν Σίρο. Η  ιστορία θα ακολουθήσει την πορεία της ή θα κάνει ένα νεύμα στην Ατλέτικο;

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)