Γενικά

09 Ιουνίου 2016 14:03

Κάτοικοι της Μόριας προπηλάκισαν τον δήμαρχο Λέσβου (βίντεο)

Εξοργισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν και απείλησαν τον Σπύρο Γαληνό, με αφορμή το ζήτημα του προσφυγικού. Τον έβρισαν και του πέταξαν κεφάλι αρνιού!

Κάτοικοι της Μόριας προπηλάκισαν τον δήμαρχο Λέσβου (βίντεο)
-

Με άγριες διαθέσεις υποδέχτηκε ομάδα κατοίκων της Μόριας τον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.

Οι κάτοικοι έκαναν μίνι συνέλευση, για να συντονιστούν και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή τους, από τότε που άνοιξαν οι πύλες του Κέντρου Κράτησης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, καθημερινά πρόσφυγες που έχουν βγει από το Κέντρο της Μόριας, τους κλέβουν ζώα.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των κατοίκων έφτασαν στο σημείο ο Σπύρος Γαληνός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με…άγριες διαθέσεις.

Οι κάτοικοι αφού του επιτέθηκαν λεκτικά και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, ένας εξ αυτών του πέταξε κεφάλι από ένα αρνί, λέγοντάς του να το «πάρει και να το μαγειρέψει». Ο ίδιος κάτοικος διεμήνυσε στον δήμαρχο ότι, αν δεν λυθεί το θέμα μέσα σε μία εβδομάδα, θα πάει και θα κάψει το δημαρχείο.

Ο Σ.Γαληνός δήλωσε αναρμόδιος για το ζήτημα, προσθέτοντας ότι, κι ο ίδιος αν βρισκόταν στην ίδια κατάσταση με τους πρόσφυγες, θα έκλεβε μια κότα για να ζήσει την οικογένειά του, δήλωση που εξόργισε τους κατοίκους, που του απάντησαν:

«Δηλώνεις αναρμόδιος, αλλά παίρνεις τα εκατομμύρια ευρώ».

Το μένος του συγκεντρωμένου πλήθους γνώρισε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, τον οποίο κατηγόρησαν ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την κατάσταση αυτή.

Δείτε το βίντεο του lesvonews.gr

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)