Αστυνομικό Δελτίο

09 Μαΐου 2014 20:24

Αστυνομικός-προαγωγός εξέδιδε τη σύζυγό του

Ο 45χρονος αστυνομικός φέρεται ως «εγκέφαλος» κυκλώματος ερωτικών ραντεβού, μέσω ίντερνετ.

-


Διαδικτυακό πορνείο είχε στήσει, εν ενεργεία, αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας εκδίδοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και τη σύζυγό του.

Ο 45χρονος αστυνομικός συνελήφθη, μαζί με 3 μέλη του κυκλώματος, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, το απόγευμα της Πέμπτης στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής. Αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας 51χρονος, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.

Η δράση του κυκλώματος των προαγωγών προσδιορίζεται το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο. Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε το ροζ κύκλωμα, το χρηματικό ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δέκα τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σσχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Με aπόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)