Κοινωνία

Σήμερα 15:24

Ορχομενός: Ασέλγεια σε κατάκοιτη ηλικιωμένη με άνοια - Ο γιος της έβλεπε live τις σκηνές!

Άμεση ήταν η αντίδραση του γιού της γυναίκας, όταν διαπίστωσε τι συνέβαινε στο σπίτι της μητέρας του. Ο δράστης αναγκάστηκε να ομολογήσει τις πράξεις του...

Ορχομενός: Ασέλγεια σε κατάκοιτη ηλικιωμένη με άνοια - Ο γιος της έβλεπε live τις σκηνές!
-


Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας με άνοια, που αποκαλύφθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Η φρικτή πράξη έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ο γιος της 84χρονης είδε live την σεξουαλική κακοποίησή της, στο κινητό του.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 56χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του. Ο δράστης είχε πρόσβαση στο σπίτι της ηλικιωμένης, καθώς την φρόντιζε η σύζυγός του. Μπήκε στη μονοκατοικία, πήγε στο υπνοδωμάτιο της και πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις αλλά και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

Ο γιος του θύματος είδε σε πραγματικό χρόνο την επίθεση, στο κινητό του τηλέφωνο μέσω κάμερας που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο της μητέρα του. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ Ορχομενού εντόπισαν στο σπίτι του τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Παρουσία Εισαγγελέα, έγινε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, και κατέθεσε ότι έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανε, ενώ ζήτησε συγνώμη.

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν την 84χρονη γυναίκα. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς και την Πέμπτη ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον Ανακριτή Λιβαδειάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Πετρούπολη: Επίθεση με εύφλεκτο υγρό σε πολυκατοικία

Αποθεραπευτήριο ΑμεΑ - “Άγιος Δημήτριος”: Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης

Φον ντερ Λάιεν για μεταναστευτικό: Bιώσιμο μόνο εάν επιστραφούν όσοι δεν έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν στην ΕΕ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)