Κοινωνία

Σήμερα 07:56 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 10:23

Κηφισός – μποτιλιάρισμα: Ουρές 9 χιλιομέτρων!

Η ακινητοποίηση ενός οχήματος στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει μετατρέψει… σε ένα απέραντο πάρκινγκ την λεωφόρο Κηφισού.

Κηφισός – μποτιλιάρισμα: Ουρές 9 χιλιομέτρων!
-

Αδιανόητο μποτιλιάρισμα και απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, σημειώνεται το πρωί της Τρίτης.

Η ουρά των οχημάτων είναι περίπου 9 χιλιόμετρα και ξεκινάει από το ύψος της γέφυρας της Αγίας Άννης και φτάνει έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε από την ακινητοποίηση ενός οχήματος  στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, σε συνδυασμό βέβαια με την καθημερινή επιβαρυμένη κίνηση σε ώρες αιχμής.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία για να το απομακρύνει, αλλά το μποτιλιάρισμα που έχει δημιουργηθεί σε συνδυασμό με την ώρα αιχμής αναμένεται να ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τους οδηγούς.

Εναλλακτικά, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την άνοδο της Θηβών και εν συνεχεία μέσω Αγίων Ανάργυρων να κατευθυνθούν προς την εθνική οδό ή να περάσουν μέσα από το κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως από χθες είναι σε ισχύ ο δακτύλιος.

Την ίδια στιγμή, λόγω θραύσης αγωγού στην Καλλιθέα, έχει σημειωθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Συνταγματάρχου Δαβάκη, από το ύψος της Δοϊράνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Νέα Σμύρνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Φιλιππιάδα: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από βόθρο

Ιράν: Το Ισραήλ διαβεβαίωσε ότι δεν θα πλήξει τις πετρελαϊκές και πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)