Celebrity

Σήμερα 08:17

Μαρία Πετεβή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τηλεόραση μετά τις "Άγριες Μέλισσες"

Μαρία Πετεβή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τηλεόραση μετά τις "Άγριες Μέλισσες"

-

Η Μαρία Πετεβή ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας (14/10). Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "VΙΠ- Καλά Γεράματα", εξήγησε γιατί μετά τη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες", αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση, αλλά και γιατί δεν της αρέσει καθόλου να εκθέτει την προσωπική της ζωή.

"Ήθελα να κάνω μία παύση μετά από τρία χρόνια καθημερινό. Ήθελα να κάνω πιο πολύ θέατρο, να κάνω περισσότερο γυμναστική, να έχω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου. Ισχύει ότι γίναμε πιο γνωστοί μετά τις Άγριες Μέλισσες, έπαιξα και στην Επίδαυρο την Ιφιγένεια. Ήταν κάτι μαγικό για μένα. Αυτή ήταν μία υπερβατική εμπειρία για μένα" είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή.

Κατόπιν αποκάλυψε: "Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Δεν συζητούσαμε καθόλου την αναγνωρισιμότητα. Δεν άλλαξε κάπως τη ζωή μου, ούτε κάπου δυσκολεύτηκα. Απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν τις ήθελα τις συνεντεύξεις, γιατί δεν μου αρέσει και να εκτίθεμαι. Η ζωή μου έμεινε ίδια μετά τις Άγριες Μέλισσες".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Μαρία Πετεβή ανέφερε: "Όλα κάνουν κύκλους στη ζωή. Ο κόσμος πλέον γελάει πιο δύσκολα σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε γίνει πιο κυνικοί. Είμαστε φοβισμένοι οι άνθρωποι και πολύ κλεισμένοι στον εαυτό μας, ειδικά μετά τον Covid. Κάπως έχει ξεφύγει το πράγμα, το βλέπω κι από μένα. Υπάρχει πολλή βία και πολλά νεύρα εκεί έξω. Γράφονται πράγματα στο διαδίκτυο ακόμη και για ανθρώπους που δεν γνωρίζονται. Με ποια δύναμη και σκέψη γράφεις τόσο αρνητικά πράγματα σε έναν άνθρωπο που μπορεί να εκτίθεται; Βλέπω και σε συναδέλφους που μπορεί να υπάρχει μία χαραμάδα για την προσωπική τους ζωή να υπάρχει τέτοιο μίσος… που δεν ξέρω αν είναι μίσος ή τραύμα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)