Κοινωνία

Σήμερα 14:39

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 58χρονου Σέρβου, που παρασύρθηκε από φορτηγό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού
-

Τον τρόπο με τον οποίο παρασύρθηκε και βρήκε τραγικό θάνατο ο άτυχος άνδρας, 58 ετών, υπήκοος Σερβίας, χθες Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στην πύλη 16 εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Λιμενικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΛΣ, φορτηγό με επικαθήμενο, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος, κάνοντας όπισθεν παρέσυρε τον 58χρονο πεζό, ο οποίος κινείτο επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε το μεσημέρι. Στον 58χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια και η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Βοήθησε την γυναίκα του να πεθάνει και τώρα την... κληρονομεί!

Μεταμόσχευση: Λήπτες οργάνων μολύνθηκαν με HIV

Γουέμπλεΐ - Εθνική Ελλάδος: Φίλαθλος πέταξε σαΐτα κι έφτασε μέχρι... τον Μπακασέτα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos