Κοινωνία

Χθες 22:22

Συναυλία για τα Τέμπη: Συγκίνηση και μνήμη στο Καλλιμάρμαρο (εικόνες)

Καλλιτέχνες και κοινό αφιερώνουν την μεγάλη μουσική βραδιά στις αδικοχαμένες ψυχές των θυμάτων και ζητούν δικαίωση της μνήμης τους και ασφάλεια στις μεταφορές.

Συναυλία για τα Τέμπη: Συγκίνηση και μνήμη στο Καλλιμάρμαρο (εικόνες)
-

Σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο γεμάτο συγκίνηση και μηνύματα, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής η μεγάλη συναυλία μνήμης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Τέμπη - Συναυλία

Πλήθος κόσμου συγκεντρωνόταν στο στάδιο από νωρίς το μεσημέρι, περιμένοντας να ξεκινήσει, η sold out συναυλία μνήμης.

«57 ψυχές άδικα χαμένες» και «Ήταν όλα τους παιδιά μας», ήταν κάποια από τα μηνύματα που υψώθηκαν σε πλακάτ από τον κόσμο.

Τέμπη - Συναυλία

Έξω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο σταμάτησε, σε ένδειξη αλληλεγγύης, η μοτοπορεία των διανομέων φαγητού, κλάδου ο οποίος σήμερα απεργεί.

Στη συναυλία, την οποία παρακολουθούν χιλιάδες θεατές, συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Φοίβος Δεληβορίάς και οι Κοινοί Θνητοί. Τους θεατές καλωσόρισε μιλώντας στο μικρόφωνο η μητέρα θύματος Μαρία Καρυστιανού.

Τέμπη - Συναυλία

Σε τουλάχιστον 64 δήμους της χώρας έχουν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες σε κεντρικά σημεία, προκειμένου να την παρακολουθήσουν και οι πολίτες, που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Τέμπη - Συναυλία

Ειδήσεις σήμερα:

Δούκας στον ΑΝΤ1: Πιστεύω στην ανατροπή - Ήθελα πολύ το ντιμπέιτ

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Επέμεινε η πλειοψηφία για αποκλεισμό Κασσελάκη

ΗΠΑ - Συνομωσιολόγοι: Τον Μίλτον τον προκάλεσαν… οι μετεωρολόγοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)