Κοινωνία

09 Οκτωβρίου 2024 16:07

Λάρισα: Σύλληψη οδηγού λεωφορείου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Τι υποστηρίζει η μαθήτρια στην καταγγελία της και τι ισχυρίζεται ο 51χρονος.

Λάρισα: Σύλληψη οδηγού λεωφορείου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
-

(εικόνα αρχείου)

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας κρατείται ένας 51χρονος οδηγός λεωφορείου, ο οποίος χθες (8/10) σύμφωνα με την καταγγελία 15χρονης μαθήτριας σχολείου σε χωριό έξω από τη Λάρισα, προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν όπως καταγγέλλει η 15χρονη, έξω από σχολείο κι ενώ αυτή βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο με τον οδηγό, ο 51χρονος προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια, ήτοι την αγκάλιασε και την χάιδεψε σε σημεία του σώματός της.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι υπόλοιποι μαθητές, που ήταν μέσα στο λεωφορείο είχαν ήδη κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο καθόσον και αυτή είχε προηγουμένως αποβιβαστεί.

Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της με τον πατέρα της να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία. Ο καταγγελλόμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών αφού προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, ωστόσο με εντολή του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καίτη Γκρέυ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Κικίλιας: Το σπίτι στην Βασιλίσσης Σοφίας το αγόρασα νόμιμα και με καθαρό τρόπο

Φλόριντα - Κυκλώνας “Μίλτον”: Μαζικές εκκενώσεις, μποτιλιάρισμα και ελλείψεις καυσίμων (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)