Κοινωνία

08 Οκτωβρίου 2024 14:56

Ζάκυνθος: Ανήλικος με μαχαίρι προσπάθησε να κλέψει λεφτά και ρολόι από μαθητές

Για ποιες πράξεις κατηγορείται ο ανήλικος αλλά και οι γονείς, τόσο του ίδιου του παιδιού όσο και των φερόμενων ανήλικων "συνεργών" του

Ζάκυνθος: Ανήλικος με μαχαίρι προσπάθησε να κλέψει λεφτά και ρολόι από μαθητές
-

Ακόμη ένα περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων σοκάρει, αυτή τη φορά, το νησί της Ζακύνθου.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ανηλίκου, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χθες, Δεύτερα, υποβλήθηκαν σχετικές καταγγελίες στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οποίες ο ανήλικος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 24 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, μόνος του ή με συνεργό, ανά περίπτωση, αποπειράθηκε να αφαιρέσει, με την απειλή χρήσης μαχαιριού ή πρόκλησης σωματικής βλάβης, χρηματικά ποσά, καθώς και ρολόι από συνομηλίκους του.

Πράξεις που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έλαβαν χώρα εντός σχολικής μονάδας στη Ζάκυνθο, καθώς και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του ανηλίκου και δύο κατά περίπτωση συνεργών του, επίσης ανηλίκων, καθώς και των γονιών τους για την παραμέληση της εποπτείας τους, θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων: “5χρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου και το σχολείο έλεγε ότι σκόνταψε!” (εικόνες)

Εργατικό δυστύχημα - Λάρισα: Θρήνος για την 25χρονη που ξεψύχησε μπροστά στον άντρα της

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η στιγμή του μαχαιρώματος (βίντεο ντοκουμέντο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)