Κοινωνία

Χθες 06:50

Ηράκλειο: Φυτεία με 1000 δενδρύλλια κάνναβης... απέκτησε ιδιοκτήτη

Που και πως εντοπίστηκαν τα ίχνη του άνδρα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.

Ηράκλειο: Φυτεία με 1000 δενδρύλλια κάνναβης... απέκτησε ιδιοκτήτη
-

Στα ίχνη ενός 38χρονου από την Αλβανία που φέρεται ως ο καλλιεργητής φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης που είχε εντοπιστεί τον Ιούλιο σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές.

Η υπόθεση της συγκεκριμένης «ορφανής» φυτείας εξιχνιάστηκε από άνδρες του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Η φυτεία με 990 δενδρύλλια, είχε εντοπιστεί στις 31 Ιουλίου στη διάρκεια καλά συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε οι διωκτικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 38χρονου ο οποίος και ταυτοποιήθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)

Δολοφονία στην Κυψέλη - Κούγιας: οι δράστες ήθελαν ο βιασμός τους να πάει στην Δικαιοσύνη, αλλά... (βίντεο)

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)