Κοινωνία

Σήμερα 15:09

Που ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη χασισοφυτεία στην Ελλάδα

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άντρα που καλλιεργούσε πολλές χιλιάδες δενδρύλλια, ύψους έως και 3,5 μέτρων, σε έκταση μεγαλύτερη από 100 στρέμματα.

Που ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη χασισοφυτεία στην Ελλάδα
-

εικόνα αρχείου

Τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία στην Ελλάδα εντόπισαν οι αρχές στη Θήβα. Σε αγροτεμάχιο στο Ακραίφνιο Βοιωτίας, η ασφάλεια Θηβών σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής βρήκαν περισσότερα από 8. 000 δενδρύλια κάνναβης, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία σύλληψη.

Ο 44χρονος αγρότης που συνελήφθη, καλλιεργούσε 8.342 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο 114 στρεμμάτων στη θέση Βαγέικα Κωπαΐδας.

Από τους πρώτους υπολογισμούς, υπολογίζεται ότι θα έκοβε με τους συνεργάτες του 7,5 τόνους χασίς με τα κέρδη τους να αγγίζουν τα 15.000.000 ευρώΟ 44χρονος εγκέφαλος των εμπόρων ναρκωτικών συνελήφθη ενώ αναζητούνται πέντε συνεργοί του, σύμφωνα με την  ΕΡΤ.

Το ύψος των δενδρυλλίων ήταν από 1,2 έως 3,5 μέτρα και σε αρκετά σημεία είχαν ξεπεράσει και το ύψος του καλαμποκιού. Τα 1.348 δενδρύλλια εκριζώθηκαν ενώ τα υπόλοιπα 6.995 καταστράφηκαν εντός του αγροτεμαχίου με καταστροφέα.

Εντός της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης τέσσερις (4) σκηνές είδη ένδυσης και τρόφιμα που χρησιμοποιούσαν οι φύλακες των δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Αν βγει ο Κασσελάκης φεύγω, αν βγω εγώ τον διαγράφω την άλλη ώρα

Συναυλία για Τέμπη - Λάτα: Δεν θέλαμε να υπάρχει εισιτήριο, ιδίως για τους φοιτητές, αλλά... (βίντεο)

Ελλάδα - Γερμανία: Μια “ραγισμένη” σχέση 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)