Celebrity

Σήμερα 17:20

Αντώνης Καφετζόπουλος: "Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη πάππους"

Αντώνης Καφετζόπουλος: "Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη πάππους"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε για όλους και όλα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση "The dumb waiter" που θα πρωταγωνιστήσει.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στους ρόλους του, στα παιδιά του, στις γυναίκες του και αποκάλυψε την ηλικία του.

Όσα είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος

«Επτά χρόνια που έκανα τις διαφημίσεις δεν έπαιζα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός, προσπαθώ να περάσω και με τη μικρή σύνταξη και να κάνω και ό,τι άλλο προκύψει», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην έναρξη της συνέντευξης.

«Μετά το "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ σκέφτομαι ηθοποιούς για την "ταμπέλα". Δεν πάω στις πρεμιέρες γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση θα έχω το άγχος ότι θα πρέπει να τους το πω», πρόσθεσε.

«Είμαι 73 ετών. Επειδή έχω μεγαλώσει με έχει πιάσει το λεγόμενο βιολογικό άγχος και αρχίζω και παίρνω περισσότερα χάπια. Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Δεν έχω εγγόνια. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη πάππους. Πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με τις γυναίκες μου. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δεν σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο», είπε ακόμη ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)