Celebrity

Σήμερα 12:58

Χριστίνα Αλούπη: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της - "Μου είπαν ότι αν φύγω από το νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή μου"

Χριστίνα Αλούπη: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της - "Μου είπαν ότι αν φύγω από το νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή μου"

-

Μέσα από δύο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης 1/10 πως βρίσκεται στο νοσοκομείο κσθώς προχώρησε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδαςΣήμερα, η ίδια, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, για την περιπέτεια της υγείας της και αποκάλυψε:

"Την Κυριακή το μεσημέρι με πιάνει ένας πόνος στην γενική κοιλιακή χώρα και δεν κατάλαβα ακριβώς που είναι. Ήταν σφάχτης, σαν μαχαιριές. Σκέφτηκα ότι κάτι θα με πείραξε και δεν έδινα σημασία. Ειδικά όταν είσαι γονιός και μάνα βάζεις λίγο τον εαυτό σου πίσω. Ξεκινάω την επόμενη μέρα, χάλια. Βάζω τα παιδιά στο σχολικό και σκέφτηκα πως πρέπει να μιλήσω με έναν γιατρό. Δεν ήθελα να πάω στα επείγοντα.

Παίρνω τηλέφωνο μία φίλη μου γιατρό και μου είπε πως πρέπει να πάω στα επείγοντα και τότε σκέφτηκα πως κάτι συμβαίνει. Πήγα εκεί, με έβαλαν μέσα οι άνθρωποι, μπαίνω για υπέρηχο και μου λένε ότι έχω /σκωληκοειδίτιδα. Δεν είχε προλάβει ακόμα να γίνει περιτονίτιδα. Έπαθα σοκ και μου είπανε ότι μπαίνω στο χειρουργείο. Είπα πως πρέπει να πάω σπίτι να τακτοποιήσω τα παιδιά και μου είπαν πως αν φύγω εκείνη τη στιγμή κινδυνεύει ζωή μου. Φυσικά και δεν έφυγα και κατευθείαν με βάλανε για χειρουργείο.

Χειρουργήθηκα την Δευτέρα και είμαι τόσο πρησμένη", είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)