Κοινωνία

Σήμερα 10:07

Θεσσαλονίκη: 16χρονος και 14χρονη δέχθηκαν επίθεση από ανήλικους

Χτυπήματα με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι κατάφερε η ομάδα των συνομίληκων του, ενώ άλλοι έδερναν το κορίτσι. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Θεσσαλονίκη: 16χρονος και 14χρονη δέχθηκαν επίθεση από ανήλικους
-

Στιγμές τρόμου βίωσαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας 16χρονος και μια 14χρονη στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, όταν δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα έξι ανηλίκων 14-15 ετών, όπως έγινε γνωστό σχεδόν παράλληλα με τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης από δεκάδες ανήλικους στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έξι δράστες πλησίασαν τους ανήλικους και ένας εξ αυτών επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι άλλοι χτύπησαν την κοπέλα.

Μάλιστα ένας από τους συλληφθέντες είχε πάνω του σουγιά, ο οποίος και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Οι έξι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής:

"Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι (6) ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 22-09-2024 στην περιοχή της Πολίχνης, οι ανωτέρω προσέγγισαν δύο ανήλικους (αγόρι – κορίτσι) και ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στο αγόρι, ενώ οι έτεροι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος της κοπέλας.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, καθώς και το μεταλλικό αντικείμενο (σωλήνας) που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης".

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Δεν παραδίδω την έδρα - Ο Μητσοτάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης

Υποχρεωτική η ασφάλιση αυτοκινήτων για φυσικές καταστροφές

Απάτη κατά 13χρονου - Μητέρα στον ΑΝΤ1: Τον πίεζαν να βρει χρήματα ακόμα και στο πατάρι (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)