Αστυνομικό Δελτίο

27 Οκτωβρίου 2014 14:53

Οδοντοτεχνίτης «βαφτίστηκε» οδοντίατρος και εξαπατούσε ασθενείς

Ο 72χρονος παρουσιαζόταν ως γιατρός και παρείχε παράνομα υπηρεσίες οδοντιάτρου.

-



Του Μανώλη Ασαριώτη

Οδοντίατρος «ντύθηκε» ένας 72χρονος, αλλά όχι για τις απόκριες ή για κάποιο θεατρικό σκετς. Ο κατηγορούμενος, οδοντοτεχνίτης στο επάγγελμα, θεώρησε ότι η επαγγελματική του εμπειρία στο παραϊατρικό και βοηθητικό επάγγελμα του έδινε το δικαίωμα να εμφανίζεται ως γιατρός και να εξαπατά ασθενείς και δημόσιο.

Εντοπίστηκε, όμως, από στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, τα οποία σχημάτισαν δικογραφία εναντίον του.

Διαπιστώθηκε ότι ο 72χρονος ημεδαπός, ενώ ήταν οδοντοτεχνίτης, από το έτος 2009 τουλάχιστον και μετά παρείχε παράνομα υπηρεσίες οδοντιάτρου σε ασθενείς από τους οποίους λάμβανε αμοιβή, χωρίς να εκδίδει αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψαν δύο περιπτώσεις ασθενών, για τις οποίες ο 72χρονος έλαβε, συνολικά, το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000) χωρίς να εκδώσει αποδείξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και κοινοποιήθηκε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)