Πολιτική

Σήμερα 09:29

ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης: Ο “χάρτης” των αλλαγών και τα ονόματα

Θέμα ωρών είναι πλέον οι ανακοινώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης: Ο “χάρτης” των αλλαγών και τα ονόματα
-

 

Του Αντώνη Σεφερλή

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη δέσμη αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ, από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δημιουργήσει ένα 9μελές - το πιθανότερο - πολιτικό κέντρο που θα έχει άμεσο ρόλο στη πολιτική και στρατηγική του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε το απόγευμα της Κυριακής επαφές με τα πρόσωπα που επιθυμεί να αξιοποιήσει. Μεταξύ αυτών είναι ο Λευτέρης Καρχιμάκης, εκ των φερέλπιδων της Χαριλάου Τρικούπη, θα του προταθεί μάλλον ο πολιτικός σχεδιασμός,  η Άννα Διαμαντοπούλου, προορίζεται για τον στρατηγικό σχεδιασμό και ο Χάρης Δούκας επίσης εντός.

Εντός υπολογίζονται και οι Παύλος Γερουλάνος, Παναγιώτης Δουδωνής, Δημήτρης Μάντζος και Παύλος Χρηστίδης.

Αλλαγή σκυτάλης αναμένεται και στον εκπρόσωπο Τύπου, ο νυν εκπρόσωπος Θανάσης Γλαβίνας θα αναβαθμιστεί σε άλλο πόστο, ενώ για τη θέση του έχουν πέσει στο τραπέζι σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα του Κώστα Τσουκαλά και του Παύλου Χρηστίδη.

 Αλλαγές θα δούμε και σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Στον Παύλο Γερουλάνο θα προταθεί η θέση του πρώτου τη τάξει κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του τομεάρχη, ενώ στη θέση της γραμματέως διαψεύδονται τα σενάρια για αντικατάσταση της από τον Πάρη Κουκουλόπουλο ή την Μιλένα Αποστολάκη. Τη γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος,  Ευαγγελία Λιακούλη, θα διαδεχθεί ένας βουλευτής της εμπιστοσύνης του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιγριπικό εμβόλιο: Πότε πρέπει να το κάνουμε για προστασία όλο τον χειμώνα

Formula 1 - GP ΗΠΑ: Νικητής ο Λεκλέρ

Λίβανος: Ισραηλινός βομβαρδισμός κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)