Celebrity

Σήμερα 09:40

Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η ηθοποιός - Η ανακοίνωση μέσω social media

Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η ηθοποιός - Η ανακοίνωση μέσω social media

-

H Τζένιφερ Λόρενς περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Κουκ Μαρόνι, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την Vogue, σε ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Συγχαρητήρια στη Τζένιφερ Λόρενς! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, γκαλερίστα Κουκ Μαρόνι», ανέφερε η λεζάντα της δημοσίευσης, προσθέτοντας ότι οι εκπρόσωποι της Λόρενς επιβεβαίωσαν τα χαρούμενα νέα στο περιοδικό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019 κι έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον 2χρονο σήμερα Σάι, για τον οποίο είχε πει:

«Θυμάμαι ότι περπατούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου στους εννέα μήνες περίπου και έλεγα: "Όλοι λένε ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως τον αγαπήσω όσο τη γάτα μου;».

Παρά τις ανησυχίες της, η Τζένιφερ λέει ότι ερωτεύτηκε τον γιο της αμέσως. «Το πρωί, αφότου γέννησα, ένιωσα σαν να είχε ξεκινήσει όλη μου η ζωή. Τώρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου. Ερωτεύτηκα επίσης όλα τα μωρά, παντού. Τα νεογέννητα είναι, απλώς, τόσο καταπληκτικά».

Από τότε που έγινε γονιός, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει ήδη αλλάξει πάρα πολύ και κοιτάζει το μέλλον με φρέσκα μάτια -αν και κουρασμένα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)