Πολιτική

15 Οκτωβρίου 2024 12:40

Σαμαράς: Στην Κύπρο για να απονείμει το βραβείο “Γυναίκα της Χρονιάς”

Χθες οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής  τίμησαν την εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των Βραβείων "Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας".

Σαμαράς: Στην Κύπρο για να απονείμει το βραβείο “Γυναίκα της Χρονιάς”
-

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στην Κύπρο, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, προκειμένου να παραστεί σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, και να απονείμει το, ετήσιο,  βραβείο της "γυναίκας της χρονιάς".

Σημειώνεται ότι την φετινή χρονιά το βραβείο απονέμεται σε όλες τις γυναίκες της Κύπρου, με αφορμή τα 50 χρόνια της εισβολής και κατοχής.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της φετινής απονομής, "βραβεύονται εκείνες οι σπουδαίες γυναίκες που δυστυχώς μέχρι και σήμερα βιώνουν τις συνέπειες της Τουρκικής εισβολής και κατοχής.

Δηλαδή οι άξιες μανάδες και γιαγιάδες μας".

Ο κ.Σαμαράς θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Αντώνης Σαμαράς - Κώστας Καραμανλής

Χθες Δευτέρα 14 Οκτωβρίου οι δυο πρώην πρωθυπουργοί, οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής τίμησαν την εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης έχει καταλάβει κάποια από όσα του καταλογίζουν (βίντεο)

Αποθεραπευτήριο ΑμεΑ - “Άγιος Δημήτριος”: Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης

Λίβανος: Σφυροκόπημα του Ισραήλ, που καλεί τους Κυανόκρανους να φύγουν από τα σύνορα


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)