Πολιτική

Χθες 21:52 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 23:55

Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στον Ανδρουλάκη με... σπόντα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με σαφείς αιχμές για το κόμμα του.

Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στον Ανδρουλάκη με... σπόντα για τον ΣΥΡΙΖΑ
-

Ο Στέφανος Κασσελάκης, άμεσα επικοινώνησε όπως ανέφερε σε ανάρτηση του με τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του απέναντι στον Χάρη Δούκα και συνεχάρη τόσο τον ίδιο όσο και το ΠΑΣΟΚ για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησε το κόμμα, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του για τον Νίκο Ανδρουλάκη:

"Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και του έδωσα θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη του και την επανεκλογή του.
Συγχαρητήρια και στο ΠΑΣΟΚ συνολικά, για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες".

Η Κ.Ε. αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη αποφάσισε τελικώς, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

H εισήγηση να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή, καθώς 138 μέλη, από τα συνολικά 151 που ήταν παρόντα, ψήφισαν υπέρ του αποκλεισμού της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου. Σημειώνεται ότι η ομάδα Πολάκη τήρησε στάσης αποχής.

Συγχαρητήρια και από τον Νίκο Παππά

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, επικοινώνησε για λογαριασμό του κόμματος, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη τον οποίο και συνεχάρη για την επανεκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του.

Σχόλιο του Παύλου Πολάκη για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

"Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, παρά τη μαζικότητα της συμμετοχής, από τη μια δεν συνιστά αλλαγή πορείας εντός της εν γένει προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης, από την άλλη βάζει στο αρχείο ευρύτερα σενάρια και σχέδια ανακατατάξεων στον ευρύτερο πολιτικό χώρο.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, αναδεικνύεται η ανάγκη για έναν ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο, με πρόγραμμα και σχέδιο για το αύριο της χώρας, πολιτικό όχημα και κορμό της συμμαχίας εκείνης που θα εγγυηθεί την υλοποίηση του νέου κοινωνικού συμβολαίου της επόμενης δεκαετίας προς όφελος των πολλών! Δηλαδή των δυνάμεων της εργασίας, της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, του αγροτικού κόσμου και της νεολαίας μας.

Με τα μάτια στραμμένα στην κοινωνία, σήμερα για την αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος και αύριο για τα στιβαρά χέρια που θα κρατούν το τιμόνι της χώρας, προχωράμε στο χτίσιμο του νέου ΣΥΡΙΖΑ, ως ατμομηχανή της αλλαγής που έχει ανάγκη ο λαός... και που είναι προ των πυλών!"

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου

Λίβανος: Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Θύματα του κυκλώματος μιλούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)