Celebrity

Χθες 20:31

Ερωτευμένος ο Λάμπρος Χούτος: Αυτή είναι η σύντροφός του (Φωτό)

Ερωτευμένος ο Λάμπρος Χούτος: Αυτή είναι η σύντροφός του (Φωτό)

-

Μια όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως βιώνει ο Λάμπρος Χούτος και είναι πάλι ερωτευμένος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Realnews" και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής διατηρεί εδώ και περίπου ένα χρόνο σχέση με την μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Ελένη Σύρρα.

Μάλιστα, τον δεσμό τους γνωρίζει μόνο ο στενός τους κύκλος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Λάμπρος Χούτος και η Ελένη Σύρρα έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβουν τον έρωτά τους.

Η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και αυτό που τους έφερε πιο κοντά ήταν η αγάπη για τον αθλητισμό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το ζευγάρι απόλαυσε το πρώτο του καλοκαίρι μαζί, επιλέγοντας τα καταγάλανα νερά του Ιονίου και συγκεκριμένα τους Παξούς και την Λευκάδα.

Η έξοδος του Λάμπρου Χούτου και της Ελένης Σύρρα

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάμπρος Χούτος και η Ελένη Σύρρα βρέθηκαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί.

Λάμπρος Χούτος

Λάμπρος Χούτος

Τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής όσο και η μπασκετμπολίστρια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι πολύ χαλαροί και δε βιάζονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και λάτρεις των ταξιδιών.

Η 26χρονη Ελένη Σύρρα, ανανέωσε πρόσφατα στην ομάδα του Ολυμπιακού υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και παραμένει για τέταρτη χρονιά στους "ερυθρόλευκους".

*Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)