Πολιτική

Χθες 20:58 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 21:11

Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ

Οι δηλώσεις του Χάρη Δούκα. Τα συγχαρητήρια στον Ανδρουλάκη και το μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ
-

Ο δήμαρχος Αθηναίων και διεκδικητής της Προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών και την νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ανέφερε, «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας.

Καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει.

Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

LIVE Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα αποτελέσματα του β' γύρου

Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου

Λίβανος: Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)