Celebrity

Σήμερα 09:27

Παολίνα: Πέθανε πρωταγωνίστρια της σειράς - Το "αντίο" της Γκαμπριέλα Σπάνικ

Παολίνα: Πέθανε πρωταγωνίστρια της σειράς - Το "αντίο" της Γκαμπριέλα Σπάνικ

-

Η "Παολίνα" ή αλλιώς “Σφετερίστρια” (La usurpadora) είναι η τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1998, που έχει μεταδοθεί σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες.

Η μεξικάνικη σειρά προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1999, ενώ από τότε ακολούθησαν πολλές επαναλήψεις και από άλλους ελληνικούς σταθμούς.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ωστόσο πως μία από τις πρωταγωνίστριες της θρυλικής σειράς έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τη Jessica Jurado, που πέθανε σε ηλικία μόλις 55 ετών λίγο πριν τα γενέθλιά της. Λεπτομέρειες για τον θάνατό της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με τη Wikipedia αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς.

Η Μεξικανή ηθοποιός, Jessica Jurado υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Πατρίτσια Μπράτσο στην "Παολίνα", συζύγου του Ροντρίγκο, ενώ τη δεκαετία του 90' είχε εμφανιστεί σε πολλές επιτυχημένες σαπουνόπερες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Γκαμπριέλα Σπάνικ, η οποία υποδύθηκε την Πάολα και την Παολίνα, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

"Η καρδιά μου είναι λυπημένη γιατί μια ταλαντούχα ηθοποιός που δούλεψε μαζί μου στο La Usurpadora μας άφησε. Σε αυτή τη στιγμή βαθιάς θλίψης, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της Jessica Jurado και να πω ότι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με την Jessica στο La Usurpadora και ότι θα τη θυμάμαι πάντα με τιμή. RIP Jessica Jurado" έγραψε η Γκαμπριέλα Σπάνικ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)