Celebrity

Σήμερα 12:28

Λευτέρης Χαρίτος: Η "Μάγισσα", οι "Άγριες Μέλισσες" και η απάντηση για τις ερωτικές σκηνές

Λευτέρης Χαρίτος: Η "Μάγισσα", οι "Άγριες Μέλισσες" και η απάντηση για τις ερωτικές σκηνές

-

Η κάμερα της εκπομπής "Weekenders" και η Δέσποινα Καμπούρη μπήκαν στα παρασκήνια της "Μάγισσας" και συνάντησαν τον Λευτέρη Χαρίτο.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης μίλησε για τον νέο κύκλο της σειράς "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά", αλλά και για την σημασία που είχαν οι "Άγριες Μέλισσες" στην επαναφορά της μυθοπλασίας στη χώρα μας.

Για το αν τον αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο, ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε: "Ναι. Ξεκίνησε με την 3η σεζόν των Μελισσών που δειλά-δειλά ξεκίνησαν να με σταματούν σε κάτι νησιά. Δεν το περίμενα, είμαι και μιας ηλικίας, δεν το περίμενα να με σταματούν. Τώρα πια έχει γίνει πιο πολύ".

Σχετικά με τη δεύτερη σεζόν της "Μάγισσας", ο Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε: "Η μεγάλη δυσκολία είναι ότι όταν έχεις κάνει την πρώτη Μάγισσα, με αυτούς τους ηθοποιούς και αυτό το σενάριο και αυτές τις συνθήκες, όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο να βάλεις τον εαυτό σου και να πεις "πάμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο". Η πρώτη Μάγισσα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο πρότζεκτ, δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Φέτος νιώθω καλύτερα γιατί έκανα το περσινό. Το καστ άλλαξε γιατί φέτος είναι πρίκουελ. Τη Μαρία Κίτσου την είχαμε στο μυαλό μας από την αρχή για την Πανδώρα".

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες των ερωτικών σκηνών, ο Λευτέρης Χαρίτος εξήγησε: "Είναι δύσκολο. Συνήθως αυτό που κάνω είναι ότι το κουβεντιάζω πολύ με τους ηθοποιούς για να νιώσουν κάπως ότι ξέρουμε τι πάμε να κάνουμε. Νομίζω ότι είναι πάντα μια συνωμοσία ανάμεσα στον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς. Αν κάποιος από τους 3 δεν αισθάνεται καλά, δεν θα βγει αυτό το μαγικό στη σκηνή. Και συμβαίνει συχνά. Γι' αυτό πιστεύω ότι οι περισσότερες ερωτικές σκηνές δεν έχουν λόγο ύπαρξης".

Όσον αφορά, την καριέρα του στην τηλεόραση πριν σκηνοθετήσει τις "Άγριες Μέλισσες", ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε: "Έβλεπα πάρα πολλές ξένες σειρές. Έχω δουλέψει στην ελληνική τηλεόραση, είχα κάνει πολλές σειρές ντοκιμαντέρ. Όταν μου εμπιστεύτηκαν τις Άγριες Μέλισσες προφανώς έψαχναν έναν σκηνοθέτη που να μην είναι της τηλεόρασης. Ανταμείφθηκα πλουσιοπάροχα, εννοώ μόνο συναισθηματικά. Ανταμείφθηκα με την αγάπη του κόσμου και την επιτυχία. Νομίζω ότι αν αποτύγχαναν οι Άγριες Μέλισσες θα αποτύγχανε γενικώς η μυθοπλασία στην Ελλάδα, γιατί έγινε ένα άνοιγμα, τότε η μυθοπλασία ήταν στο ναδίρ".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)