Πολιτική

09 Οκτωβρίου 2024 13:01 Τελευταία ενημέρωση : 09 Οκτωβρίου 2024 20:26

ΠΑΣΟΚ - Δούκας: Με την Διαμαντοπούλου θα είμαστε μαζί την επόμενη ημέρα

Τι είπε ο Χάρης Δούκας μετά από την συνάντησή του με την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αργότερα έχει ραντεβού και με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

ΠΑΣΟΚ - Δούκας: Με την Διαμαντοπούλου θα είμαστε μαζί την επόμενη ημέρα
-

Με τον χρόνο να "μετρά αντίστροφα" για τις δεύτερες κάλπες την Κυριακή που θα αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας συναντήθηκε το μκεσημέρι της Τετάρτης, με την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Χάρης Δούκας, ένας από τους δύο υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ που θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη την ερχόμενη Κυριακή για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δήωσε μετά τη συνάντησή του με την συνυποψήφιά του, Άννα Διαμαντοπούλου πως ίχαμε μιλήσει από την πρώτη στιγμή και είπαμε πως θα βρεθούμε από κοντά. Αναλυτική συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα. Μιλήσαμε για αναγκαια σύνθεση ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει. Θα είμαστε μαζί την επόμενη ημέρα με την Άννα σε κάθε περίπτωση".

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ, σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω βάλει καμία εκδήλωση στο πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες για να υπάρχει ευελιξία και να οριστεί ημερομηνία».


Η κυρία Διαμαντοπούλου θα έχει επίσης συνάντηση στο γραφείο της με τον Νίκο Ανδρουλάκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: συννεφιά, ζέστη και τοπικές βροχές την Τετάρτη

ΗΠΑ: Ο τυφώνας Μίλτον ενισχύθηκε ξανά και κατευθύνεται προς Φλόριντα (εικόνες)

Κτηματολόγιο - Κυρανάκης: Στο τέλος του 2025 θα ξέρουμε τι ανήκει και σε ποιον (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)