Πολιτική

Χθες 15:19 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 19:55

ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες

Οι υποψήφιοι ολοκληρώνουν τις περιοδείες τους με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στη προσέλευση του κόσμου, που στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν πως θα είναι κατά τουλάχιστον 20% αυξημένη, σε σχέση με το 2021.

ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες
-

Από τη Πλατεία Κολοκοτρώνη μπροστά στη παλιά βουλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε σήμα επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό προσκήνιο, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες που θα βγάλουν ηγεσία στο κόμμα.

«Νόμιζαν ότι θα είμαστε κόμμα συμπλήρωμα στα παιχνίδια εξουσίας τους. Όμως η

πορεία μας ανέτρεψε τα σχέδια τους , είμαστε πιο ισχυροί πιο δυνατοί και ενωμένοι, ατενίζοντας με ελπίδακαι αισιοδοξία το μέλλον. Αν δε κάναμε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες αυτή τη προσπάθεια κάποιοι δε θα μπορούσαν να μιλάνε για πρωθυπουργίσιμους. »

Από τη Λάρισα έκλεισε ο Χάρης Δούκας την προεκλογική του εκστρατεία, στρέφοντας τα πυρά του κατά όσων τον κατηγόρησαν για την μέχρι τώρα παρουσία του στο Δήμο της Αθήνας

«Μου λένε δήμαρχε πίσω στην Αθήνα άσε αυτά που λες για τα καρτέλ που λες και πήγαινε να μαζέψεις την Αθηνά και ξαφνικά η Αθηνά έγινε Καμπούλ από τότε που ανακοίνωσα ενώ πριν ήταν Όσλο»

Στη Πάτρα περιόδευσε ο Παύλος Γερουλάνος, έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Παπανδρέου.

Στήριξη για να παλέψει για τις ιδέες, τις μεγάλες συναινέσεις και ανατροπές ζήτησε η Άννα Διαμαντοπούλου, που ολοκληρώνει σήμερα τη περιοδεία της από τη δυτική αττική

«Ναι, έχουν αξία οι ιδέες. Έχει αξία να κινητοποιηθούμε και να δουλέψουμε μαζί. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχει αξία να παλεύεις για τη χώρα σου. Γι' αυτό και σας καλώ αυτήν την Κυριακή, να ψηφίσετε για την επόμενη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.»

Ο Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας σε πολίτες της Δυτικής Ελλάδας επεσήμανε ότι: «Η υποψηφιότητα μου συγκέντρωσε 14.000 υπογραφές μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ. Κάνω μαζικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών σε όλη τη χώρα. Μίλησα σε μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στον Πύργο, στο Περιστέρι, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα». Και κάλεσε τους πολίτες «να δώσουν δύναμη σε μια καθαρή φωνή, που τολμά και λέει τα πράγματα με το όνομα τους- η δική μου πρόταση είναι η επιλογή της ρήξης και της ελπίδας».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε την προεκλογική εκστρατεία της με «σημαία», όπως έλεγε, τις «καθαρές θέσεις», που διατύπωνε χωρίς περιστροφές και πριν από τις ευρωεκλογές. Η κυρία Γιαννακοπούλου έχει επιλέξει να κλείσει την καμπάνια της στην εκλογική της περιφέρεια, την Δυτική Αθήνα, όπου έχει προγραμματίσει για σήμερα συναντήσεις με κομματικούς της φίλους.

Οι κάλπες ανοίγουν αύριο στις 7 το πρωί.

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του

“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα

Πύργος: Άνδρας κατέρρευσε από την ασιτία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)