Πολιτική

Σήμερα 14:33 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:09

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Άρτα ο Κασσελάκης - Σπόντες από τη Γεροβασίλη (εικόνες)

Τι είπε σε ανάρτησή της η Όλγα Γεροβασίλη για την επιλογή της Άρτας από τον Στέφανο Κασσελακή για πρώτο προορισμό της περιοδείας του.

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Άρτα ο Κασσελάκης - Σπόντες από τη Γεροβασίλη (εικόνες)
-

Την Άρτα επέλεξε ως πρώτο προορισμό της περιοδείας του ο Στέφανος Κασσελάκης, εν όψει του εσωκομματικού προεκλογικού αγώνα που ξεκίνησε για την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Άρτας και συνομίλησε με πολίτες, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Κέντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη επεσήμαναν με νόημα ότι: "Τον συνόδευε η Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, 24 χρόνια εκλεγμένη στην αυτοδιοίκηση στις θέσεις του αντιδημάρχου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, υποψήφια δήμαρχος Άρτας το 2019, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, καθηγήτρια Γαλλικών, γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΠΟΠΕΚ)".

Την επίσκεψή του αυτή, στον νομό που βουλευτής είναι η αντίπαλός του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, σχολίασε η ίδια με ανάρτησή της, τονίζοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Στέφανος Κασσελάκης - Άρτα

Αναλυτικά η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη:

"Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου.

Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι".

Στέφανος Κασσελάκης - Άρτα

Στέφανος Κασσελάκης - Άρτα

Στέφανος Κασσελάκης - Άρτα

Στέφανος Κασσελάκης - Άρτα


Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: “Έπλασε” απόπειρα απαγωγής για να... προβληθεί στα ΜΜΕ και συνελήφθη!

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο στο κέντρο της πρωτεύουσας

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)