Celebrity

Χθες 22:30

Πύρρος Δήμας & Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 5 μηνών κόρη τους! (Φωτογραφίες)

Πύρρος Δήμας & Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 5 μηνών κόρη τους! (Φωτογραφίες)

-

To βράδυ της Πέμπτης, 20/9 ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Θυμίζουμε πως ο Πύρρος Δήμας παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2024 με την Αφροδίτη Σκαφίδα και λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο κράτησαν στην αγκαλιά την πριγκίπισσά τους.

«Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε. Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου», είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS απαθανάτισε την οικογένεια στο Καλλιμάρμαρο στην εκδήλωση, «Αθήνα 20 χρόνια μετά» της ΕΟΕ όπου βραβευτήκαν οι Ολυμπιονίκες.

Δείτε επίσης - Πύρρος Δήμας & Αφροδίτη Σκαφίδα: Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με την 4 μηνών κόρη τους

 Όπως θα δείτε η Αφροδίτη Σκφίδα επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ φόρεμα με σχέδια από λουλούδια, τα μαλλιά της ήταν μπούκλες ενώ οι περήφανοι γονείς πόζαραν τρισευτυχισμένοι στο φακό κρατώντας σφιχτά την μπουμπού τους.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες της οικογένειας:

πύρρος δήμας

πύρρος δήμας

Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)