Ναυτιλία

01 Νοεμβρίου 2016 20:10

Χρυσό βραβείο στην Athenian Sea Carriers

Χρυσό βραβείο απένειμε το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής στην ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Sea Carriers για την Κοινωνική, Περιβαλλοντική και Επιχειρηματική Ηθική.

Χρυσό βραβείο στην Athenian Sea Carriers
-

Η ATHENIAN SEA CARRIERS έλαβε το χρυσό βραβείο Κοινωνικής Περιβαλλοντικής και Επιχειρηματικής Ηθικής για την εφαρμογή αρχών, συστημάτων και πολιτικών που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη και  στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Το ΕΒΕΝ μοντέλο RME , (ΑΡ. ΕΜ.Ι) που χρησιμοποιείται από πρωτοπόρες εταιρίες όπως η ναυτιλιακή ATHENIAN SEA CARRIERS,  επιλέχθηκε για την τελική διαμόρφωση του νέου δείκτη DEX , στο χρηματιστήριο της Γερμανίας.

Στην 9η εκδήλωση των βραβείων ΕΒΕΝ που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής στην Αίγλη Ζαππείου, παρευρέθησαν σημαντικοί παράγοντες του επιχειρηματικούς κόσμου, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού δικτύου ΕΒΕΝ και στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για την εφαρμογή των αρχών του μοντέλου που βασίζεται στη θεωρία του Αριστοτέλη.

Βραβεία έλαβαν ο Νικόλαος Μαρινάκος Διευθυντής , Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας, πάνω από 16 εταιρίες  και  μεταπτυχιακοί φοιτητές  που συμμετείχαν στο διαγωνισμό διπλωματικών εργασιών με θέμα «Η επιχειρηματική Ηθική και οι Αξίες της Κοινωνίας ως Προτεραιότητα για την Παιδεία».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)