Υγεία

Σήμερα 07:55

Παγώνη στον ΑΝΤ1: Πολίτες περιμένουν 8 ώρες στα επείγοντα στην γενική εφημερία (βίντεο)

Ποια είναι τα αιτήματα των γιατρών του ΕΣΥ, με βάση τα οποία προχωρουν σε κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Παγώνη στον ΑΝΤ1: Πολίτες περιμένουν 8 ώρες στα επείγοντα στην γενική εφημερία (βίντεο)
-

Τα αιτήματα με βάση τα οποία, οι γιατροί του ΕΣΥ πρόκειται να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα, εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας την Δευτέρα 23.09 στον Γιώργο Παπαδάκη και την καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είναι αλήθεια ότι ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μας διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν 24ωρες εφημερίες σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η κ. Παγώνη χαρακτηριστικά. «Ο αποκλεισμός όμως ενός τέτοιου ενδεχομένου δεν ήταν το μοναδικό μας αίτημα», διευκρίνισε και προσέθεσε: «Είναι τεράστια η ανάγκη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όσο οι ανάγκες του ελληνικού Συστήματος Υγείας διαρκώς αυξάνονται. Τόσο σε ιατρικό προσωπικό όσο και σε άλλες ειδικότητες. Επίσης ζητούμε να λειτουργεί πνευμονολογική κλινική στο καθ’ ύλην αρμόδιο εφημερεύον νοσοκομείο πάντοτε, κάτι που κάποιες φορές μέχρι σήμερα δεν συνέβη. Θέλουμε να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στην υγεία οι οποίες θα κάνουν τον πολίτη να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια. Και το κυριότερο, ζητούμε να πάψει να υπάρχει αναμονή 7 και 8 ωρών για τους πολίτες στην Γενική Εφημερία στα ΤΕΠ. Αν καταφέρει κάτι τέτοιο ο κ. Γεωργιάδης, πιστεύω ότι θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τους ως υπουργού».

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μητσοτάκης: Οι συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και το τετ α τετ με τον Ερντογάν

Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)