Celebrity

Σήμερα 08:58

Έλενα Τσαβαλιά: "Λύγισε" επί σκηνής μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή! «Μείναμε με 600.000 ευρώ χρέος και σου είπα πάμε να “αυτοκτονήσουμε” μαζί»

Έλενα Τσαβαλιά: "Λύγισε" επί σκηνής μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή! «Μείναμε με 600.000 ευρώ χρέος και σου είπα πάμε να “αυτοκτονήσουμε” μαζί»

-

Η Έλενα Τσαβαλιά μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή επί σκηνής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

Η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο θέατρο Δελφινάριο και δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο όπου η Έλενα Τσαβαλιά με τρεμάμενη φωνή μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε με τον Μάρκο Σεφερλή στην αρχή της καριέρας τους με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

 «Εσύ, εγώ και δύο φίλοι που σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου. Κι έτσι μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά  και με εσένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο. Που έμοιαζε σχεδόν… αυτοκτονία. Και κάπως έτσι έγινα ο άγγελός σου και όλα αυτά τα υπέροχα που λες στον κόσμο για μένα.Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας, έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά προκειμένου να πάρουν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα. Έχω δει αρκετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε «γλείφουν» προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό το οποίο βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά  να προσπαθούν και κάποια από αυτά να καταφέρνουν κιόλας να… κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με εσένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις με αφοσίωση», είπε συγκινημένη η Έλενα Τσαβαλιά.

Δείτε επίσης - Μάρκος Σεφερλής: "Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή"

Δείτε στην παρακάτω ανάρτηση όσα είπε η Έλενα Τσαβαλιά:

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Stamati (@sasastamata)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)