Wellbeing

25 Ιουνίου 2024 21:45

Φαίη Σκορδά: Η γυμναστική που κάνει δεν χρειάζεται καν εξοπλισμό & έχει εγγυημένα αποτελέσματα

Φαίη Σκορδά: Η γυμναστική που κάνει δεν χρειάζεται καν εξοπλισμό & έχει εγγυημένα αποτελέσματα

-

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει τη γυμναστική και προσπαθεί να ασκείται συστηματικά, κάτι που σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή της έχει χαρίσει ένα υπέροχο σώμα! Η παρουσιάστρια γενικά προσπαθεί να διατηρεί το σώμα της όσο το δυνατόν πιο υγιές και κατά κατά καιρούς ασχολείται με διάφορα είδη γυμναστικής, ενώ αγαπάει ιδιαίτερα το πιλάτες, το TRX, το τρέξιμο αλλά και το σχοινάκι.

Τελευταία η ίδια, κάνει πιλάτες, χορό ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει για τρέξιμο στη γειτονιά της, αργά το βράδυ! Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας 24/6 και μάλιστα η Φαίη Σκορδά ανέβασε στο Instagram σχετικό βίντεο.

Η παρουσιάστρια φόρεσε τα αθλητικά της, τα ακουστικά της και με την αγαπημένη της μουσική έκαψε θερμίδες, όπως συμβαίνει με κάθε είδους αερόβια άσκηση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το τρέξιμο δεν χρειάζεται καν εξοπλισμό, ωστόσο έχει εγγυημένα αποτελέσματα, όπως λένε οι ειδικοί!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)