Celebrity

27 Ιουνίου 2024 10:59

Ελένη Χατζίδου για Φαίη Σκορδά: "Έχει στο μυαλό της ότι κάποιος πήγε να τη ρίξει, να θίξει το επίπεδό της, να ρίξει το κασέ της"

Ελένη Χατζίδου για Φαίη Σκορδά: "Έχει στο μυαλό της ότι κάποιος πήγε να τη ρίξει,  να θίξει το επίπεδό της, να ρίξει το κασέ της"

-

Την ατάκα της Φαίης Σκορδά για "κακό ανταγωνισμό" και το τηλεοπτικό της μέλλον σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου με την πρωινή παρέα του Breakfast@Star.

"Βγαίνουν και διάφορες φήμες κι αυτά είναι τα χειρότερα σενάρια -και γι’ αυτό η Ελένη Μενεγάκη από την εμπειρία της δεν ασχολείται και δεν προβληματίζεται- από τον ανταγωνισμό. Από τον κακό ανταγωνισμό. Που για να κερδίσουν κάτι μέσα στο μυαλό τους ως δεύτερη σκέψη, βγάζουν πράγματα για να μειώσουν πρόσωπα, καταστάσεις και συνθήκες. Εγώ δεν θα μιλήσω για τώρα και δεν θα το κάνω ποτέ", ανέφερε χτες, 26/6 μέσα από τον αέρα της εκπομπή της η παρουσιάστρια και η Ελένη Χατζίδου, σχολιάζοντας το απόσπασμα, ανέφερε: «Νομίζω πως θέλει λίγο να βγάλει από μέσα της κάποια πράγματα ακόμη και πριν από τέσσερα χρόνια, πράγματα που είχαν γίνει και την ενοχλούσαν. Πετάει υπονοούμενα. Μπορεί να ήταν κάποια πράγματα που την είχαν πειράξει μαζί με τα σχόλια που έγιναν τώρα».

Στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι ήθελε να περάσει τα δικά της μηνύματα. Είναι ωραίο να επικοινωνούμε κάποια πράγματα και να ειπώνονται κάποια πράγματα, όμως να πράττονται κιόλας».

«Έχει στο μυαλό της ότι κάποιος πήγε να τη ρίξει, είτε επαγγελματικά να θίξει το επίπεδό της, να ρίξει το κασέ της, δεν ξέρω…» τόνισε η Ελένη Χατζίδου για την ατάκα της Φαίης Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)