Παράξενα

Σήμερα 09:13

Ηράκλειο: “Έπλασε” απόπειρα απαγωγής για να... προβληθεί στα ΜΜΕ και συνελήφθη!

Τι κατήγγειλε η γυναίκα για την παραλίγο απαγωγή της. Πώς αποδείχθηκε ότι έπλασε την ιστορία και για ποιον λόγο το έκανε.

Ηράκλειο: “Έπλασε” απόπειρα απαγωγής για να... προβληθεί στα ΜΜΕ και συνελήφθη!
-

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, όταν μία γυναίκα κατήγγειλε ότι έγινε απόπειρα απαγωγής εναντίον της.

Το μυστήριο ξετυλίχθηκε και διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γυναίκα στο Ηράκλειο, έπλασε αυτήν την ιστορία προκειμένου να αυτοπροβληθεί.

Η 57χρονη, είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα απόπειρας απαγωγής και γλίτωσε εξαιτίας γνώσης πολεμικών τεχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπή κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ειδικότερα η ημεδαπή προέβη στη δημοσιοποίηση σε τηλεοπτική εκπομπή περιστατικού στο οποίο δύο άγνωστοι άνδρες με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να την απαγάγουν ασκώντας της βία. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι καταγγελλόμενες πράξεις ουδέποτε συνέβησαν αλλά ψευδώς δημοσιεύθηκαν και αναπαράχθηκαν από την ίδια για προσωπικούς λόγους. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου".

Τι είχε καταγγείλει

Η 57χρονη γυναίκα πήγε στο αστυνομικό μέγαρο στο Ηράκλειο και κατήγγειλε πως δύο άνδρες Ρομά, υπό την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να την απαγάγουν.

Εκείνη γλίτωσε επειδή τους αφόπλισε με την πολεμική τέχνη krav maga την οποία και έχει διδαχθεί.

Μάλιστα, η 57χρονη δεν δίστασε να δώσει και συνέντευξη στο γνωστό τηλεοπτικό σταθμό mega όπου και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όλα όσα – δήθεν – έζησε.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τις αρχές 

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου μετά την πρώτη κατάθεση που έκανε η γυναίκα ξεκίνησαν τις έρευνες για το περιστατικό. 

Ωστόσο κάποια πράγματα φαίνεται πως δεν ευσταθούσαν με αποτέλεσμα να την καλέσουν εκ νέου για κατάθεση, σύμφωνα με το cretapost.gr. Εκεί η 57χρονη ομολόγησε πως όλα αυτά που κατήγγειλε είναι ψευδή και πως δεν συνέβη τίποτε από αυτά. Μάλιστα, επεσήμανε πως προχώρησε σε αυτήν την καταγγελία για «αυτοπροβολή στο οικογενειακό και κοινωνικό της περιβάλλον».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Σάββατο με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες

Μέση Ανατολή: Κλιμακώνεται η κρίση Ισραήλ - Χεζμπολάχ (εικόνες)

Εορτολόγιο - 21 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)