Γενικά

16 Μαΐου 2016 19:59

Η Ρωσίδα… “Ραπουνζέλ”(βίντεο)

Επί 13 χρόνια η Dashik Gubanova Freckle δεν έχει περάσει ούτε απέξω από κομμωτήριο…

Η Ρωσίδα… “Ραπουνζέλ”(βίντεο)
-


Τη δόξα της Ραπουνζέλ, της ηρωίδας στο ομώνυμο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, φαίνεται πως ζήλεψε η Dashik Gubanova Freckle.

Η νεαρή Ρωσίδα αποφάσισε, το 2003 να μακρύνει την κόμη της. Το νέο look την εντυπωσίασε και άφησε τα μαλλιά της να… μακραίνουν.  Δεκατρία χρόνια μετά,  η κόμη του θηλυκού... Σαμψών, φτάνει πλέον μέχρι τα μισά της γάμπας της.

Η Freckle είναι εξαιρετικά περήφανη για τις εντυπωσιακές καστανές μπούκλες της , που δείχνουν εξαιρετικά υγιείς και λαμπερές για το μήκος τους. Για τον λόγο αυτό, ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος έχει πλέον πάνω από 104.000 ακόλουθους.

Ρωσία - Dashik Gubanova Freckle - Ραπουνζέλ - μαλλιά
Ρωσία - Dashik Gubanova Freckle - Ραπουνζέλ - μαλλιά
Ρωσία - Dashik Gubanova Freckle - Ραπουνζέλ - μαλλιά
Η μοντέρνα «Ραπουνζέλ» αυτοχαρακτηρίζεται ως «ελεύθερο και δημιουργικό πνεύμα», λατρεύει τη ζωγραφική και ισχυρίζεται πως θα κόψει τα μαλλιά της όταν - και μόνο όταν- φτάσουν στα δάχτυλα των ποδιών της. Τότε, θα κόψει  τα μαλλιά της «με ένα δρεπάνι και θα τα δωρίσει ώστε να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)