Γενικά

08 Σεπτεμβρίου 2014 11:21

Εσείς πόσες μπίρες μπορείτε να κουβαλήσετε ταυτόχρονα;

Φυσικά και ήταν Γερμανός ο νικητής του διαγωνισμού για το κουβάλημα πολλών λίτρων μπίρας!

-

Για πολλούς ανθρώπους το να κουβαλάς έστω και δύο ποτήρια του λίτρου μπίρας αποτελεί άθλο. Όμως οι Γερμανοί είναι γνωστό ότι έχουν αδυναμία στο «εθνικό ποτό» τους. Έτσι την Κυριακή ένας Γερμανός έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ κουβαλώντας 27 γεμάτες κούπες μπίρας.

Ο άνδρας που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ήταν επί 17 χρόνια εργαζόμενος στο Φεστιβάλ Μπίρας, κάτι που σημαίνει ότι είχε μεγάλη εμπειρία στο να κουβαλά ποσότητες μπίρας, αλλά όπως σημείωσε ο ίδιος «δεν φτάνει μόνο η εμπειρία, χρειάζεται και γυμναστική».

Συμπλήρωσε πάντως ότι ακόμα και σε αυτόν έχουν συμβεί ατυχήματα, όταν του έπεσαν κάτω μπίρες. Συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια του έπεσαν 23 μπίρες μαζί...

Στον αγώνα του Σαββάτου οι δύο φιναλίστ περπάτησαν κουβαλώντας τις μπίρες τους σε απόσταση 40 μέτρων. Ο νικητής κατάφερε να κουβαλήσει 27 κούπες μπίρας μαζί, η καθεμία από τις οποίες ζύγιζε περίπου 2.3 κιλά.

Ο μεγάλος νικητής σημείωσε ότι ήταν κάτι στο οποίο προπονούνταν από παιδί, αλλά κουβαλώντας νερό στις δοκιμαστικές «βόλτες» του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)