Γενικά

03 Ιουλίου 2014 17:29

Άγριος καυγάς στο δρόμο… καταλήγει σε πρόταση γάμου!

Ένα παράξενο και σίγουρα πρωτότυπο σχέδιο σκάρωσε ένας άνδρας στη Ρωσία για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

-



Ο άνδρας ενώ βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την κοπέλα του, «έστησε» έναν ψεύτικο καυγά με μοτοσικλετιστές μέσα στη μέση του δρόμου, προκειμένου να την αναγκάσει να βγει έξω από το αμάξι, και στη συνέχεια της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.

Το παράξενο σχέδιό του, που ήταν σίγουρα τρομακτικό για την ανυποψίαστη σύντροφό του,  είχε ως εξής:  Μία ομάδα μοτοσικλετιστών επιτίθεται και ανακόπτει την πορεία του αυτοκινήτου τους,  ο άνδρας βγαίνει έξω από το όχημα και ο ένας μοτοσικλετιστής αρχίζει να τον σπρώχνει ξανά και ξανά επάνω στο καπό σε έναν υποτιθέμενο καυγά.

Όλα αυτά γίνονται για να αναγκαστεί η κοπέλα του να βγει από το αυτοκίνητο. Μόλις η γυναίκα βγαίνει από το αμάξι και αρχίζει να παρακαλάει τους μοτοσικλετιστές να αφήσουν ήσυχο τον σύντροφό της, τότε ο τελευταίος πέφτει στα γόνατα και της κάνει πρόταση γάμου.

Ακολουθούν χειροκροτήματα από τους μέχρι πρότινος… άγριους μοτοσικλετιστές, ενώ το σχέδιο ολοκληρώνεται με τον άνδρα να δίνει μία ανθοδέσμη στην μέλλουσα σύζυγό του.

Έξυπνο ή όχι, το σχέδιο του θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στην σύντροφό του. Ολόκληρη η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Youtube, το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)