Γενικά

17 Φεβρουαρίου 2014 20:35

Πήγε να ταΐσει ρύζι τις τίγρεις και γλίτωσε από θαύμα

Άγιο είχε ένας νεαρός Κινέζος που σκαρφάλωσε και μπήκε σε ένα κλουβί με λευκές τίγρεις σε ζωολογικό κήπο για να τις ταΐσει με ρύζι.

-



Ο 20χρονος Κινέζος αναρριχήθηκε και εισέβαλε στο κλουβί που βρίσκονται οι λευκές τίγρεις της Βεγγάλης σε ζωολογικό κήπο της πρωτεύουσας του Σιτσουάν, Σενγκτού, καθώς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επισκεπτών, είδε πεινασμένη την μία εξ αυτών.

Έτσι, ο νεαρός αψηφώντας τον κίνδυνο θέλησε να την ταΐσει με ρύζι που είχε στην τσάντα του, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει στο μυαλό του.

Σύμφωνα με τους έντρομους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου, που φωτογράφισαν το περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε την Κυριακή το πρωί, ο 20χρονος Κινέζος αφού μπήκε στο κλουβί άρχισε να φωνάζει προς τις τίγρεις, να κουνάει τα χέρια του και να χορεύει στο χώρο τους για να τους τραβήξει την προσοχή, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα Shanghaiist.com.

Η μία από τις σπάνιες αυτές τίγρεις εμφανίστηκε ανήσυχη και απομακρύνθηκε, αλλά μία άλλη δεν έκανε πίσω και του επιτέθηκε. Η λευκή τίγρης τον γράπωσε από πίσω με τα δόντια της και τον έσυρε στο έδαφος, όμως, ως εκ θαύματος τον άφησε γρήγορα.



Στη συνέχεια παρενέβησαν  οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου και τον έβγαλαν έξω με ασφάλεια, χωρίς να υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)