Τεχνολογία

21 Αυγούστου 2024 18:25 Τελευταία ενημέρωση : 21 Αυγούστου 2024 20:58

Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε η σορός του Μάικ Λιντς

Δύο από τα πτώματα που βρέθηκαν σήμερα ανήκουν στον Βρετανό μεγιστάνα Μάικ Λιντς και την 18χρονη κόρη του. Στους πέντε ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών του φονικού ναυαγίου.

Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε η σορός του Μάικ Λιντς
-

Άλλα τέσσερα πτώματα βρέθηκαν από Ιταλούς διασώστες μέσα στη θαλαμηγό Bayesian που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα ανοιχτά της Σικελίας, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις έρευνες. 

Νωρίτερα οι δύτες είχαν εντοπίσει άλλα δύο πτώματα μέσα στο βυθισμένο σκάφος. Μαζί με τον σεφ του Bayesian, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά το ναυάγιο, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στε επτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph που επικαλείται τον επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Σικελίας, δύο από τα πτώματα που βρέθηκαν σήμερα ανήκουν στον Βρετανό μεγιστάνα Μάικ Λιντς και την 18χρονη κόρη του.

Πλέον έχουν βρεθεί όλοι οι αγνοούμενοι του ναυαγίου. Τα δύο τελευταία πτώματα βρέθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν να ανακτήσουν τις σορούς. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αλέν Ντελόν ζήτησε να κάνουν ευθανασία στον σκύλο του ώστε να θαφτούν μαζί

Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκαν σοροί μέσα στο πολυτελές γιοτ

Ρόδος: Μηχανή γκαζόν ανετράπη και σκότωσε εργάτη ξενοδοχείου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)