Υποψήφιοι Δημοτικών Εκλογών

28 Απριλίου 2014 14:25

Δήμος Κομοτηνής

Πέντε είναι υποψήφιοι που κατεβαίνουν στη μάχη για τη Δημαρχία στον Δήμο Κομοτηνής, με τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη να διεκδικεί εκ νέου το χρίσμα.

-

Ο Γιώργος Πετρίδης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου όπως δηλώνει κατεβαίνει ανεξάρτητος, ωστόσο στις εκλογές του 2010 είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής καταβαίνει και η Φελίνα Καζάκου με τον συνδυασμό "Εμείς... η Πόλη", ένα συνδυασμός που φαίνεται να έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι η επικεφαλής του επιμένει στο ότι είναι ανεξάρτητη.

Με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στην μάχη της διεκδίκησης για τη Δημαρχία της Κομοτηνής η Ελένη Λαφτσή, επικεφαλής της παράταξης Πολιτική Ανατροπή.

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Φακιρίδης Νίκος έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Κομοτηνής, έχοντας και την επίσημη στήριξη του ΚΚΕ. 

Υποψήφιος για τη Δημαρχία Κομοτηνής είναι και ο Νεκτάριος Δαπέργολας με την παράταξη "Σπάρτακος". Μέχρι στιγμής δεν έχει την επίσημη στήριξη κάποιου κόμματος, ωστόσο δηλώνει ανοικτός σε συμμαχίες, συζήτηση με πολιτικά κόμματα και ομάδες πολιτών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)