Αθλητικά

Σήμερα 18:51

Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Δείτε αναλυτικά ποιες ώρες και που, θα έχουμε απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, αλλά και διακοπή της κυκλοφορίας.

Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
-

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

- Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 12.00' ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00' ώρα της 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.

- Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 17.00΄ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία μου υπηρεσία (βίντεο)

Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)

Χαλκιδική: Κάλεσαν την αστυνομία για να διώξουν 10χρονη μαθήτρια που δεν “χωρούσε” στην τάξη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)