Αθλητικά

Σήμερα 15:12

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)

Αν μη τι άλλο ασυνήθιστη ήταν η παρουσίαση του αποκτήματος της Ένωσης, με τον Άντονι Μαρσιάλ να επιβιβάζεται σε αγωνιστικό αυτοκίνητο μαζί με τον “ισχυρό άνδρα” του “δικεφάλου”.

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)
-

Ο Άντονι Μαρσιάλ «συστήθηκε» στον κόσμο της ΑΕΚ, δήλωσε τους στόχους του για την σεζόν και…έδεσε ζώνες κυριολεκτικά και μεταφορικά

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα από την Πέμπτη το βράδυ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αφού πέρασε τα απαραίτητα εργομετρικά, βρέθηκε στην Ν. Φιλαδέλφεια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους. Εκεί επισκέφθηκε τους χώρους των μουσείων που κοσμούν τα γραφεία και το γήπεδο, ενώ έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Γεια σας, είμαι ο Άντονι Μαρσιάλ, 28 ετών και είμαι επιθετικός. Ήρθα στην ΑΕΚ επειδή για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να είμαι εδώ και να απολαμβάνω να παίζω ξανά. Οι προσδοκίες μου είναι να πάρουμε το double, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το μήνυμα προς τους οπαδούς είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, ότι θα κερδίσουμε τρόπαια και ότι θα τραγουδάμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Μαρσιάλ.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Μαρσιάλ έδειξε λίγη από την τέχνη του στο χορτάρι της ΟΠΑΠ Αρένα, και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης του έδειξε την δική του, άζοντας τον στην θέση του συνοδηγού του αγωνιστικού του αυτοκινήτου.

«Φίλε μου, ακολούθησέ με, για τη δική μου μαγεία», του είπε και μπήκαν στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Ηλιόπουλου, που πριν πατήσει το γκάζι του είπε «Δέσε ζώνες. Ας βάλουμε μπρος. Άντονι πάμε για κατακτήσεις! Φύγαμε»

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)