Πολιτική

Σήμερα 14:46

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)
-

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής, με τον Γιώργο Τσιούλο που έγινε viral με το βίντεο που ανέβηκε στα social media με τα δάκρυά του για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, ανέφερε: "Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε".

Ο Γιώργος Τσιούλος, ο 24χρονος εύζωνας, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσίαμίλησε στην εκπομπή το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής.

Όπως είπε ένιωθε πολύ συγκινημένος γιατί ήταν η τελευταία του υπηρεσία και σκεφτόταν όσα έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του, όσα κατάφερε μόνος του και με την στήριξη των δικών του ανθρώπων. Συμπλήρωσε ότι τον συγκίνησε το γεγονός ότι για την τελευταία υπηρεσία βρίσκονταν εκεί η οικογένεια και οι φίλοι του. 

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok η αδελφή του, ο Γιώργος Τσιούλος, που υπηρέτησε τη θητεία του ως Εύζωνας, εμφανίζεται βουρκωμένος στην τελευταία του σκοπιά.

«Τελευταία υπηρεσία σαν Εύζωνας! Σε ευχαριστούμε Γιώργο μας, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

Προεδρική φρουρά - Εύζωνας - δάκρυα

Ειδήσεις σήμερα:

Harrods για υπόθεση Αλ Φαγέντ: Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη

Χαλκιδική: Την δάγκωσε ο σκύλος που έβγαζε βόλτα άλλη γυναίκα (εικόνες)

Τουρισμός: Απροσδόκητη μείωση εισπράξεων τον Ιούλιο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)