Κοινωνία

Χθες 08:23

Κούγιας: Ο Λύτρας αδικήθηκε, υπερβολική η δίωξη (βίντεο)

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τη δίωξη που του ασκήθηκε.

Κούγιας: Ο Λύτρας αδικήθηκε, υπερβολική η δίωξη (βίντεο)
-

«Υπερβολική» χαρακτήρισε τη δίωξη που ασκήθηκε στον Απόστολο Λύτρα ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αφού όπως είπε, του «ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα, ενώ ήταν πλημμέλημα».

Όσο αφορά τα όσα ακολούθησαν της αποφυλάκισης του δικηγόρου, έκανε λόγο για «λογική αντίδραση Λύτρα, γιατί τον αδίκησαν».

«Η Δικαιοσύνη και η πρώην σύζυγός του του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν εγκληματίας», είπε και τόνισε πως, «δεν έκανε κάτι παράλογο ή ανήθικο. Βγήκε από τη φυλακή μετά από ένα τρίμηνο ταλαιπωρίας. Έχει κάθε δικαίωμα να πάρει και να διασκεδάσει τα παιδιά του. Από εκεί και πέρα, επέστρεψε στη δουλειά του».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι, «αυτήν τη στιγμή, δεν είμαι δικηγόρος του κ.Λύτρα» και σημείωσε πως, «ο άνθρωπος κάνει και λάθη».


Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Ληστής “μπούκαρε” από το παράθυρο και γρονθοκόπησε τον ιδιοκτήτη που κοιμόταν

Σεισμός στην Γαύδο

Πέτρου Ράλλη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)