Κοινωνία

07 Σεπτεμβρίου 2024 15:53

Χρυσοχοΐδης: Panic button για παιδιά ανακοίνωσε στην ΔΕΘ

Ανακοίνωσε την δημιουργία εφαρμογής μέσω της οποίας, ανήλικοι οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο, θα μπορούν να ειδοποιούν γρήγορα και εύκολα τις αρχές.

Χρυσοχοΐδης: Panic button για παιδιά ανακοίνωσε στην ΔΕΘ
-

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 07.09 που ξεκινά και επίσημα η Έκθεση.

Ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, καθώς μετά το panic button το οποίο είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν θύματα οικογενειακής βίας (συνήθως ενήλικα), θα υπάρξει και εφαρμογή η οποία θα αφορά τα παιδιά.

Ανήλικα παιδιά τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο, μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να θέτουν σε εφαρμογή το κουμπί πανικού, για να ειδοποιούν τις αρχές και με τη δυνατότητα του γεωεντοπισμού θα γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται ένα παιδί το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο, με στόχο να περιοριστούν τέτοια περιστατικά.

Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Το Starliner γύρισε άδειο στην Γη για να μην κινδυνέψουν οι αστροναύτες (βίντεο)

Μέριλαντ: 16χρονος σκότωσε 15χρονο την πρώτη ημέρα του στο σχολείο (βίντεο)

Τρίκαλα: Κλείδωνε γυναίκα και παιδιά στο σπίτι, όταν έφευγε για δουλειά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)