Υγεία

07 Σεπτεμβρίου 2024 09:24

Σκιάθος: Σορός είναι 30 μέρες στο ψυγείο, περιμένοντας το... πιστοποιητικό θανάτου

Ιδιαίτερα χρονοβόρα είναι η διαδικασία του επαναπατρισμού της σορού του Βρετανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο νησί των Σποράδων.

Σκιάθος: Σορός είναι 30 μέρες στο ψυγείο, περιμένοντας το... πιστοποιητικό θανάτου
-

Συνεχίζεται η χρονοβόρα διαδικασία επιστροφής της σορού του 57χρονου Βρετανού, Martin Richards, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 9ης Αυγούστου στη Σκιάθο.

Σχεδόν έναν μήνα μετά, έφθασε στα χέρια της οικογένειας του εκλιπόντος το πιστοποιητικό θανάτου από τις Ελληνικές Αρχές.

Το γραφείο τελετών που έχει αναλάβει τη μεταφορά της σορού θα μεταφράσει στη συνέχεια στην αγγλική γλώσσα το πιστοποιητικό, για να προχωρήσει στο κλείσιμο της αεροπορικής πτήσης από Σκιάθο προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέχρι τότε το άψυχο σώμα του άτυχου Βρετανού θα βρίσκεται στον ειδικό ψυκτικό θάλαμο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Skiathoschannel.gr μόλις ολοκληρωθεί η τυπική γραφειοκρατική διαδικασία επαναπατρισμού, θα γίνει η τελετή αποτέφρωσης στο Markeaton της Αγγλίας. Δηλαδή ακριβώς στην ίδια τοποθεσία με την μητέρα του εκλιπόντος.

Η ημερομηνία της κηδείας του Martin Richards, παραμένει ακόμη «ανοιχτή», αφού δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί μέχρι να επιστρέψει η σορός του στην Αγγλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Γερακάρης: Συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου (εικόνες)

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα μέτρα και ο “οδικός χάρτης” μέχρι τις εκλογές του 2027

A Moment to Remember - Πρίντεζης: Τα δάκρυα την ώρα που η φανέλα του ανέβαινε στην οροφή του ΣΕΦ (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)