Πολιτισμός

17 Σεπτεμβρίου 2024 15:15 Τελευταία ενημέρωση : 17 Σεπτεμβρίου 2024 20:26

Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Πλήθος καλλιτεχνών αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό (εικόνες)

Υποβασταζόμενες έφτασαν στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού η σύζυγος και η κόρη του

Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Πλήθος καλλιτεχνών αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό (εικόνες)
-

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του Ντίνου Καρύδη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου έσπευσαν να πουν το τελευταίο «αντίο» συνάδελφοι και φίλοι του ηθοποιού.

Στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού, πήγαν μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Φασουλής, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Άννα Φόνσου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ρήγας Αξελός, ο Κώστας Φαλελάκης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Γωγώ Μπρέμπου, η Βίκυ Βολιώτη και πολλά ακόμα άτομα του καλλιτεχνικού χώρο

Κηδεία Ντίνου Καρύδη

Κηδεία Ντίνου Καρύδη

Συντετριμμένες ήταν η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη που συνοδευόταν από τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη και η σύζυγός του. Στην πρώτη αντίδρασή της, η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία εκείνης και του πατέρα της. Ο Ντίνος Καρύδης άφησε την τελευταία του πνοή στις 15 Σεπτεμβρίου και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Κηδεία Ντίνου Καρύδη

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και διέπρεψε στον χώρο της υποκριτικής, πρώτα ως αριστούχος φοιτητής της Δραματικής Σχολής Αθηνών και έπειτα ως επαγγελματίας ηθοποιός, όχι μόνον στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα. Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΠΥΥ – Παράνομες συνταγογραφήσεις: Έτσι “ξεσκέπασε” η ΕΛΑΣ το κύκλωμα

Χανιά: Μπούκαραν σε σχολείο και “χαράκωσαν” μαθητή

Γάζα: Ο “πόλεμος φθοράς” της Χαμάς και οι ελπίδες για ανακωχή που λιγοστεύουν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)