Πολιτισμός

05 Σεπτεμβρίου 2024 14:23

Δάνης Κατρανίδης: Θλίψη στο “τελευταίο αντίο” για τον ηθοποιό (εικόνες)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο τελευταίο αντίο του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη.

Δάνης Κατρανίδης: Θλίψη στο “τελευταίο αντίο” για τον ηθοποιό (εικόνες)
-

"Τελευταίο χειροκρότημα" για τον Δάνη Κατρανίδη από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στο νεκροταφείο του Ζωγράφου που ετάφη ο ηθοποιός.

Μέχρι τις 12:30, οπότε και ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία για τον ηθοποιό, είχαν ήδη φτάσει στο νεκροταφείο, άνθρωποι από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, το οποίο υπηρέτησε για δεκαετίες, στη διάρκεια της πορείας του. 

Από το τελευταίο «αντίο» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώην σύζυγοι του ηθοποιού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ελίζα Πάλλη.

Δάνης Κατρανίδης - κηδεία

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του έδωσαν μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, ο Δημήτρης Πιατάς και η Παναγιώτα Βλαντή αλλά και ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας.

Δάνης Κατρανίδης - κηδεία

Δάνης Κατρανίδης - κηδεία

Ο Δάνης Κατρανίδης είχε αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο ηθοποιός, υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής για περισσότερα από σαράντα χρόνια στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη και μεγάλος θεατράνθρωπος.

Δάνης Κατρανίδης - κηδεία

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συνεργάτες και συναδέλφους του όσο και στο κοινό που παρακολουθούσε την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικογένεια του σπουδαίου ηθοποιού είχε δηλώσει ότι επιθυμεί αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Άνδρας ζει σε... κοτέτσι για να μην έχει επαφή με την γυναίκα και την κόρη του

Τήλος: Η διάσωση προσφύγων και η απάντηση της Μαρίας Καμμά (βίντεο) 

Ρόδος: Επιστροφή του Μεγάλου Μαγίστρου μετά από 500 χρόνια!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)